Onze Kwekerij bestaat als naam sinds 2022. Na jarenlange ervaring in het opkweken van planten en na het opzetten van een opkweek traject voor Koi / Koikarpers was het tijd om een naam in de markt te zetten om onze bekendheid te vergroten in de regio.
Vanuit onze vernieuwde locatie in Abbenbroek (Gemeente Nissewaard in Zuid-Holland) aan het natuurgebied de Bernisse op Voorne-Putten, heten wij u graag welkom op Onze Kwekerij.

Onze Koi

Na de verhuizing naar een nieuw onderkomen in Abbenbroek (Gemeente Nissewaard op Voorne-Putten) zijn wij in 2020 gestart met een nieuwe project, het opkweken van (japanse) Koi / Koikarpers. Een 100-tal vissen van 3 tot 5 cm en twee opkweek bakken was de eerste stap gezet. Na het eerste jaar en positieve berichten van onze klanten, is er tussentijds een nieuwe serie van 250+ vissen opgekweekt en hebben wij het opgroei proces verbetert om de kwaliteit en comfort van de vissen te verhogen. Nu 2 jaar later met de groei naar 1100+ vissen, van 8 tot 45 cm en 8 opkweek bakken verder hopen wij meer aanbod in soorten, kleuren en maten te kunnen bieden.
Doordat wij een kleine kwekerij zijn, kunnen wij kwalitatief mooie koi / koikarpers te kweken tegen een scherpe lage prijs.

Benieuwd naar ons volledige aanbod en huidige voorraad? Klik op de onderstaande categorie.

Onze Planten en Onze Struiken

Sinds 2010 zijn wij actief met het opkweken van groente planten en fruitstruiken, met als doel een mooi aanbod te creëren voor een gevarieerde moestuin, vanuit onze locatie in Spijkenisse. Door de jaren heen zijn wij begonnen met een wat meer gerichte teelt van diverse soorten tomaten, paprika’s, komkommers, pepers, pompoen en courgette planten.
Met een jarenlange achtergrond in de kassenteelt staat kwaliteit en robuustheid voorop bij onze producten.
Nu we verhuist zijn naar een nieuw onderkomen in Abbenbroek, hopen wij vanaf 2023 weer te kunnen starten met de verkoop van Onze Planten. En het aanbod te vergroten van Onze Struiken en Onze Bomen.

Benieuwd naar ons volledige aanbod en huidige voorraad? Klik op de onderstaande gewenste categorie.