Nieuws

Onze Kwekerij vaker open zonder afspraak

Wij hebben de afgelopen periode hard gewerkt om Onze Kwekerij beter zichtbaar te krijgen vanaf de weg en op het internet, bijvoorbeeld in Google Maps.
Als u langs komt zult u diverse spandoeken zien waar de Onze Kwekerij logo op staat. Zo weet u precies waar u moet zijn voor mooie Koi Karpers in de provincie Zuid-Holland.

Ook proberen wij vaker open te zijn voor u zonder dat hier een afspraak voor nodig is. Vaste dagen en tijden is op dit moment nog niet mogelijk, maar hopen wij in de toekomst te gaan realiseren.
Als u ons bord langs de weg ziet staan met ons logo en ‘Open’, dan kunt u zonder afspraak Onze Kwekerij bezoeken. Mocht u desondanks niemand zien, bel naar het onderstaande telefoonnummer en dan komen wij naar u toe.

Uiteraard kunt u ook een afspraak maken door ons te bellen of te mailen, zodat u er zeker van bent dat wij aanwezig zijn. In de avond en in het weekend vallen regelmatig onder de mogelijkheden.

Mocht het voorkomen dat u ons niet kunt vinden, op Google Maps kunt u ons vinden op de kaart. Ook als u zoekt naar Onze Kwekerij of Onze Kwekerij Abbenbroek zult u ons vinden op de kaart.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op Onze Kwekerij.
Komt u niet uit de omgeving van Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Voorne-Putten, Rotterdam, Westland, Schiedam, Vlaardingen, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee? Dan raden wij u aan om ons even te bellen of mailen voor een afspraak.