Nieuws

Onze Kwekerij is geopend vanaf 20 april 2024

Eindelijk is het zo ver en gaat seizoen 2024 van start! A.s. zaterdag 20 april gaan we weer open. Ondanks het koude weer zwemmen de eerste koi’s buiten en zijn deze vissen gewend aan de temperatuurwisselingen zodat ze direct in uw vijver geplaatst kunnen worden.

Ook dit jaar hebben wij een hele mooie selectie koi voor u met meer soorten dan vorige jaren. Daarnaast is onze voorraad vergroot en zijn er meer koi’s per maat tussen de 7 en 50 cm beschikbaar. Veel keuze in koi’s met een mooie kwaliteit/prijs verhouding.

Daarnaast zullen er de komende weken diverse groenteplanten, onder andere diverse tomaten-, paprika-, peper-, aubergine-, courgette- en komkommerplanten, beschikbaar komen en zal de voorraad van onze planten regelmatig bijgewerkt worden op de website.

De komende periode zullen wij vaker foto’s en videos op de website, instagram en youtube gaan plaatsen om u te voorzien van de laatste updates.
En zullen wij regelmatig op de zaterdag open zijn, check onze website voor de openingstijden. Van maandag t/m vrijdag zijn wij op afspraak open.

Wij zien u binnenkort bij Onze Kwekerij in Abbenbroek.